Rene Jensen
Loekkegade 5
Aalborg, Denmark 9000
+45 98132865
www.tryl..dk
E-mail to: [email protected]

 


Close-up TrylleriTryllekunstneren cirkulerer rundt i selskabet og laver et show ved hvert enkelt bord. Gæsterne morer sig meget imens de bliver snydt gang på gang. Det er et kort, uformelt show med fingerfærdighed i høj klasse og situations komik.

Trylleriet sker helt tæt på med tilskuerne som aktive medvirkende, hvilket giver en meget intens oplevelse ! Det er en underholdningsform der er særdeles anvendelig under middagen, når man ikke ønsker at bryde atmosfæren med et stort show.

Får du hundredevis af gæster sætter vi "KLØR 5" på sagen.KLØR 5 er en gruppe close-up tryllekunstnere der alle har placeret sig højt i såvel Danske som Nordiske mesterskaber i close-up trylleri.


Stand-up TrylleriMange tænker på en tryllekunstner som en person iført glimmerjakke, der trækker kaniner ud af store kasser. Stand-up trylleri er helt anderledes ! Tilskuere inddrages som assistenter i showet, til stor fornøjelse for publikum - og dem selv.Stand-up trylleri, der er en blanding af komik og trylleri, er velegnet når alle gæsterne skal have en fælles oplevelse og have rørt lattermusklerne. Jeg optræder for hele selskabet på engang. Showets varighed aftaler vi, men er typisk 20 min.


   ©2006 Hatsandrabbits.com