Peter Jakobsen

4180 Soroe
Denmark
Telephone: 5782-1220
www.tryllekunstner.dk
E-mail to: [email protected]

 

 

Biografi om Peter Jakobsen. En professionel Snydekunstners fortid.

Peter Jakobsen er fra den vakse årgang 1963. Han har fra sin tidligste barndom manipuleret og fortryllet sine omgivelser. Ganske naturligt blev han efterhånden professionel tryllekunstner. Men vejen var lang og meget skulle læres.

Først blev Peter i '85 uddannet på THE COMMEDIA SCHOOL, en international Mime og klovneskole. Det gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens betydning, når man skal være tændt og skal have kontakt med et publikum.

 

 

Senere fra '88 til '94 var Peter lærer på GØGLERSKOLEN, Islands Brygge. Her underviste han i diverse kunstformer & dramatiske stilarter. Udover det rent fagtekniske og socialpædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers ideer og projekter. Sideløbende underviste han personalegrupper på seminarier, institutioner og i firmaer. Det var som oftest i kommunikations- og samarbejdstræning.

Og siden 1994 har Peter Jakobsen, så været selvstændig erhvervsdrivende eller lidt mere interessant: Entertainer på fuldtid.

Peter er i dag anerkendt som en af de dygtigste tryllekunstnere i landet. Han forener faglig dygtighed og humor med en ægte glæde for at trylle. Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere og få et hvilket som helst publikum til at grine.

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med kæresten gennem 15 år og deres fire unger. De bor på landet, nær Sorø, i et 100 år gammelt hus. Her lever de på livet løs, som var de alle 6 med i en dansk familiefilm.